مقاله ترجمه شده درباره روش های مختلف خشک کردن روی خصوصیات آنتی اکسیدانی برگ ها و چای گونه های زنجبیل
قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:
1. Introduction
Past studies on the antioxidant properties (AOP) of ginger species
(Zingiberaceae) were confined to rhizomes. Although their leaves have
been used for food flavouring and in traditional medicine (Larsen,
Ibrahim, Khaw, & Saw, 1999), very little research has been done on
their total phenolic content (TPC) and antioxidant activity (AOA).
Alpinia zerumbet, also known as Shell Ginger, is an ornamental plant
with attractive fragrant flowers. In Japan, leaves of A. zerumbet
(Getto) are sold as herbal tea, and are used to flavour noodles and wrap
rice cakes. Its tea has hypotensive, diuretic, and antiulcerogenic
properties (Mpalantinos, de Moura, Parente, & Kuster, 1998).
Decoction of leaves has been used during bathing to alleviate fevers.
From the leaves of A. zerumbet, flavonoids, kava pyrones, and phenolic
acids have been isolated (Elzaawely, Xuan, & Tawata, 2007;
Mpalantinos et al., 1998). Leaves of A. zerumbet had the highest TPC and
AOA among five species of Alpinia studied (Chan et al., 2008). Leaves
had higher inhibition of b-carotene oxidation and radical–scavenging
activity than rhizomes (Elzaawely et al., 2007).
1. مقدمه
مطالعات گذشته روی خصوصیات آنتی اکسیدانی (AOP) گونه های زنجبیل
(زنجبیلیان)، منحصر به ریزوم ها بوده است. اگرچه برگ های آن ها برای طعم
دادن به غذا و طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفتند (Larsen, Ibrahim,
Khaw, & Saw, 1999) اما پژوهش ها خیلی کمی روی محتوای فنلی کل و فعالیت
آنتی اکسیدانی آن ها صورت گرفته بود (AOA).
Alpinia zerumbet، که تحت عنوان زنجبیل پوسته ای (حلزونی) (Shell Ginger)
نیز شناخته می شود، یک گیاه تزئینی است که گل های معطر جذابی دارد. در
ژاپن، برگ های A. zerumbet (Getto)، به عنوان جوشانده گیاهی فروخته می شد و
برای طعم دار کردن نودل و پیچیدن کیک برنجی مورد استفاده قرار می گرفت.
جوشانده ی آن، پایین آورنده ی فشار خون و ادرارآور است و خصوصیات ترمیم
کنندگی زخم دارد (Mpalantinos, de Moura, Parente, & Kuster, 1998).
جوشاندن برگ ها در طی استحمام برای کاهش تب مورد استفاده قرار می گرفت. از
برگ های A. zerumbet، فلاونوئیدها، پیرون های کاوا و اسیدهای فنولیک
استخراج شده اند (Elzaawely, Xuan, & Tawata, 2007; Mpalantinos et
al., 1998). در بین 5 گونه ی Alpiniaی موردمطالعه، برگ های A. zerumbet
بالاترین مقدار TPC و AOA را دارند (Chan et al., 2008). برگ ها نسبت به
ریزوم ها مهارکنندگی اکسیداسیون بتا کاروتن و فعالیت تنظیف کنندگی رادیکال
ها بالاتری دارند (Elzaawely et al., 2007).